tSpELBHNoj8

 

Michael Jackson kunne andet end at synge. Han kunne også være hovedperson i et actionspil med navnet Moonwalker, hvor han skulle nedkæmpe onde fjender, redde kidnappede børn og ja, synge lidt i ny og næ. 16-Bitter spiller Moonwalker, fordi jeg havde garanteret Christopher at dét her er ren kvalitet.

Det ser måske ikke ud af meget, men jeg havde varme minder fra min barndom, hvor masser af mønter blev puttet i arkademaskinen, så Moonwalker til sidst måtte overgive sig og lade mig gennemføre det – ikke så meget fordi jeg var god til det, mere fordi mine lommer var dybe nok. (hint, hint)

Der er dog stadig masser ting der kan undre og overraske spilleren, så snyd ikke dig selv for dette sidste nye afsnit af 16-Bitter med Christopher og jeg.

FAKTA

Moonwalker (1990) udkom til arkadehallens maskiner, men også til diverse hjemmekonsoller hvor gameplayet drejede sig mere om at hoppe på platforme, end arkadeversionens mere actionprægede gameplay.

Både Sega og udviklerne kreditterer Michael Jackson for selv at have bistået selve udviklingen af spillet, men hans præcise involvering, udover hans person, er ukendt.

Michael Jacksons chimpanse Bubbles optræder også i spillet, og fungerer samtidig som en power-up. Samler man ham op, transformere popstjernen til en drabelig robot, der kan skyde med lasere.