6ez6or059dM

 

Michael Jackson kunne andet end at synge. Han kunne også være hovedperson i et actionspil med navnet Moonwalker, hvor han skulle nedkæmpe onde fjender, redde kidnappede børn og ja, synge lidt i ny og næ. 16-Bitter spiller Moonwalker, fordi jeg havde garanteret Christopher at dét her er ren kvalitet.

Det her er anden, og sidste del af vores gennemspilning af Michael Jackson’s Moonwalker, og bølgerne går stadig højt. Det kan i hvert fald godt mærkes, at de værste beskyldninger mod Michael Jackson endnu ikke var blevet nyhedsværdigt, for hold da op.

Det lykkedes os simpelthen at gennemføre spillet denne gang, og det var fantastisk. Se med og find evt. ud af om du selv skal prøve kræfter med den afdøde sangers actionspil.

FAKTA

Moonwalker (1990) udkom til arkadehallens maskiner, men også til diverse hjemmekonsoller hvor gameplayet drejede sig mere om at hoppe på platforme, end arkadeversionens mere actionprægede gameplay.

Både Sega og udviklerne kreditterer Michael Jackson for selv at have bistået selve udviklingen af spillet, men hans præcise involvering, udover hans person, er ukendt.

Michael Jacksons chimpanse Bubbles optræder også i spillet, og fungerer samtidig som en power-up. Samler man ham op, transformere popstjernen til en drabelig robot, der kan skyde med lasere.