Kun fem afsnit? Snyd! 

For nylig kom nyheden om, at sæson 4 af Rick and Morty lander på Adult Swim den 10. november. Det er jo lykkeligt – men da Adult Swim i 2018 brød nyheden om, at den gakkede serie blev forlænget, så blev fans lovet hele 70 afsnit. 

Det får vi nok før eller siden, men den længe ventede trailer for sæson 4 afslørede, at det i første omgang “kun” drejer sig om fem afsnit: “Half the season you deserve, all the season we can handle” lyder det i traileren fra skaberne Justin Roiland og Dan Harmon. 

Måske sæson 4 er delt op i to, så der kommer fem afsnit nu og fem afsnit til næste år… men foreløbig må seriens dedikerede fans altså væbne sig med tålmodighed.

Tre rablende alternativer

Den 10. november er ikke synderligt langt ude i horisonten, men hvis man allerede nu er ved at gå til af forventning, så er der her tre bud på andre animationsserier, der kan slå tiden ihjel. Det er ikke Szechuan Chicken McNugget Sauce, men det er stadig ret lækkert.

Superjail!

Endnu en serie fra Adult Swim – Superjail! foregår, som navnet antyder, i et fængsel, men så er der heller ikke meget mere normalt at sige om den serie. Den er voldsomt psykedelisk og syret, og så er den blevet ret populær for dens mængder af ekstrem grafisk vold. 

Superjail! foregår i en anden dimension, og fængslet er bygget nedenunder en vulkan, som befinder sig inde i en vulkan. 

I først sæson endte nærmest hvert afsnit i et kaotisk blodbad, men fra sæson 2 fik man større indblik og forhold til karaktererne. 

Der findes indtil videre 4 sæsoner, og de kan ses på Adult Swim

Serien er skabt af Christy Karacas, Stephen Warbrick og Ben Gruber, der har erfaring fra forskellige animationsserier som Beavis & Butt-Head, Daria, Celebrity Deathmatch, Teen Titans Go! og SpongeBob Square Pants. 

King Star King

Adult Swim står også bag den psykedeliske og upassende King Star King

Hovedpersonen er en 80-wrestlingslignende klichefyldt type, som efter at have vundet sin elskede Princess Snow Whites kærlighed, ender som morgenmads fast food-kok på et andet (u)jordisk plan. Det er pænt ufedt, og han skal derfor bakse med at overvinde den onde Spring Bunny, for at komme tilbage til sin elskede. 

Det lyder syret men relativt pænt – og det er en ret sjofel serie. 

Der findes kun 1 sæson på seks afsnit, som udkom i 2014, men de er underholdende og overstimulerende. Også den kan ses på Adult Swim

Serien er skabt af J.J. Villard, som har været med til at lave Uncle Grandpa på Cartoon Network, og så var Eric Kaplan (Futurama, Simpsons, Malcolm in the Middle m.m.) med til at lave pilotafsnittet. 

Mr. Pickles

Har gemt det værste til sidst… eller hvordan man nu betragter det. 

Serien handler om border collien Mr. Pickles, der bor med familien Goodmans og er seksårige Tommys hund. 

De bor i den lille – på overfladen charmerende – by Old Town, og på mange måder burde alt være idyl for den simple familie med mor, far, bedstefar og Tommy. 

Men Mr. Pickles er ret dæmonisk og pervers, så når han ikke leger med sin dreng, har han travlt med at myrde og lemlæste folk i sin grotte. 

Alt er dog ikke helt så forfærdeligt, som det lyder – kun lidt – for selv om Mr. Pickles er grusom, så er han faktisk med til at bringe en slags balance og styr på byen Old Town, som er plaget af hård kriminimalitet, hvilket ikke bliver bedre af, at byen har en håbløs og småtbegavet sherif. 

Der kom 3 ubehagelige, og alligevel sært fascinerende og underholdende, sæsoner om Mr. Pickles og Co. fra 2014-2018. Det er kun sæson 3, der kan ses på – hvad andet end? – Adult Swim

Mr. Pickles blev skabt af Will Carsola og Dave Stewart, som også har været inde over Pumkin & Bubby og Triptank.