Fra torsdag den 11. april og henover weekenden til den 14. falder årets Blodig Weekend.

Festivalen med fokus på genrefilm har eksisteret siden 2012, og i år er den rykket til Empire Bio på Nørrebro.

Et af årets trækplastre er en masterclass med instruktøren Mick Garris, der blandt andet har instrueret Critters II og Sleepwalkers – med andre ord en ægte kultinstruktør. Begge de nævnte film kan ses på årets festival.

Han er at finde til Collector’s Market lørdag den 13. april fra kl. 12-17 i Empire Bio, hvor man også kan snuse rundt blandt nørdede samlinger og købe saftige klenodier med hjem til samlingen.

Noget for enhver smag

Åbningsfilmen er den psykologiske thriller Stalker, der handler om det umage venskab mellem den unge Frances og den modne Greta, spillet af henholdsvis Chlöe Grace Moretz og Isabelle Huppert. Den er instrueret af Neil Jordan, der blandt andet har instrueret The Crying GameEn vampyrs bekendelser og tv-serien The Borgias.

Instruktøren Lee Cronins film The Hole in the Ground blev på årets Sundance filmfestival kaldt for en af årets mest uhyggelige film. Han er selv til stede før og efter visningen fredag aften.

Der er sci-fi folkeeventyr med filmen Elizabeth Harvest, dæmoner i Luz, horrorkomedie på sommerlejr i You Might Be the Killer og dukkerne fra Puppet Master er tilbage, nu som nazister i Puppet Master: The Littlest Reich – og meget andet gys, gru og spænding.

Årets uhyggelige plakat er tegnet af fabelagtige John Kenn Mortensen.