Det var et helt utrolig eftermiddag på Copenhell, da Aarhus Symfoniorkester dirigeret af Peter Ettrup-Larsen, spillede musik fra vores fælles verden. Og det var et publikum vi aldrig glemmer. 10-12.000 dedikerede kulturelskere. Sammen nød vi den symfonisk film- og spilmusik, der har været med til at forme vores liv.

Tak til alle der kom – og tak til vores faste fotograf Ursula Taylor, hvis billeder giver et godt indtryk af stemningen – man kan næsten høre blandingen af hujen og strygere. 

Jeg har arbejdet med dirigenten Peter Ettrup-Larsen i flere år – hans enorme engagement og fremragende indsats genskabte den klassiske film- og spilmusik, så det lød, som det skulle. Godt hjulpet, selvfølgelig, af Aarhus Symfoniorkesters sublime musikere og arrangøren John Kristensen, der stod for en stor del af noderne, f.eks. i genskabelsen af Scott Bradleys musik fra Tom & Jerry.

Et fantastisk publikum – her i et af de roligere øjeblikke inden circle pit, crowd surfing og wall of death.

  En prædiken fra den gamle redaktør, der ikke rigtig kan fatte, hvad der foregår.

Begejstring – dirigenten hylder publikum, her for fællessang i forbindelse med den gamle Batman-tema (hvor ALLE kunne teksten….).

Strygerne gør klar. Der er Batman på nodestativet.

 

Backstage før koncerten, et udpluk af den faste stab: fra venstre Maria Jeppesen (producent og event-koordinator. Hun sørgede for, at det blev virkelighed), Benjamin Stegelmann (assistent og spiltester),  Jakob Stegelmann (kransekagefigur) og Troels Møller (spilredaktør og headbanger).

Jakob Stegelmann med orkester

Aarhus Symfoniorkester, under ledelse af Peter Ettrup-Larsen

23.juni 2018 kl. 14.15

Musik:

Also Sprach Zarathustra

Batman-medley

Dark Knight

Superman the Movie

Spider-Man

Heroes (Avengers)

I Troldkongens Sal

Raiders of the Lost Ark

Super Mario Medley

Angry Birds

Merrie Melodies

Tom & Jerry: Kitty Foiled

20th Century Fox

Star Wars

The Imperial March (Darth Vader)

Gremlins Rag

Star Wars (encore)