Ikke nok med at Netflix opruster på animationsfronten, så går de også den helt anden vej – nu laver de nemlig en live-action-serie baseret på den populære anime Cowboy Bebop.

Den originale japanske serie er fra 1998 og kom i 26 afsnit og en enkelt film i 2001. Bebop er navnet på et rumfartøj, og om bord på det er en flok dusørjægere.

Den foregår – ikke overraskende – i fremtiden, nærmere bestemt 2071, og registrerede dusørjægere, der kaldes cowboys, jagter kriminelle for penge. Den er en skæv blanding af western og noir.

Klassisk anime-gruppe

Dusørjægergruppen består af den charmerende Spike Spiegel, tidligere kriminel lejemorder, Jet Black, der tidligere har arbejdet for rumpolitiet ISSP (Inter Solar System Police), Faye Valentine, en svindler med hukommelsestab, pigen Edward Wong (ja, en pige med et drengenavn… men hun er også ret excentrisk), der er god til at hacke – og så hendes sidekick, corgien Ein, der har menneskelig intelligens. Med andre ord en ret klassisk anime/sci-fi-flok.

Der er endnu ikke nyt om, hvem der skal spille de forskellige personer. Tilbage i 2008, hvor der også blev talt om at lave en live-action version, var Keanu Reeves tilknyttet til at spille Spike Spiegel, men han er ikke på tale i forbindelse med Netflix’ remake.

Skaber med som konsulent

Shinichiro Watanabe, der skabte den originale serie, er med som konsulent. Det første afsnit skal skrives af Christopher Yost, som var med til at skrive den overraskende sjove Thor: Ragnarok.

Den oprindelige serie havde et fantastisk jazzet soundtrack af Yoko Kanno, som forhåbentligt også bliver involveret på én eller anden måde.

Der kommer 10 afsnit, men hvornår vides ikke endnu.

Det er pt. ikke muligt at streame originalserien i Danmark, men der ligger en del afsnit på YouTube, hvis man ikke har noget imod at se den med engelsk tale.