Det er ikke kun Disney, der gør klar til at lancere en Netflix-killer. Også Warner-koncernen er langt fremme med planer om en streamning-tjeneste, der kan konkurrere med Netflix.

Og nu viser det sig ifølge Variety, at selveste Gizmo fra Gremlins-filmene skal være blandt de figurer, der skal lancere tjenesten (som ikke har fået hverken navn eller lanceringsdato endnu).

Warner har ihvertfald igangsat produktionen af en animeret serie bygget over det klassiske Gremlins-univers, som Joe Dante forevigede i to geniale film fra 1984 og 1990.

Serien siges at skulle følge kineseren mr. Wing, når han som ung er på eventyr med den godartede mogwai Gizmo.

Som producer er Tze Chun, kendt som instruktør af filmene Children of Invention og Cold Comes the Night – men også af tv-serien Gotham, og han er også aktiv på tegneseriefronten som udgiver.

Den oprindelige instruktør, Joe Dante, har ikke kommenteret nyheden endnu, så det vides heller ikke, om han er involveret i den kommende serie.

Hvad serien ellers skal indeholde er endnu uvist, og Warner Media har ikke villet kommentere – men heller ikke benægte – oplysningerne.

Men Warner er tydeligvis ved at sætte gang i hjulene på deres streaming-tjeneste, og ligesom Disney er begyndt at trække deres serier tilbage fra Netflix, har en af cheferne, Kevin Reilly, for nylig antydet, at populære Warner-serier, som for øjeblikket er på Netflix, meget vel kan tænkes at forsvinde derfra og dukke op hos Warner selv. Som for eksempel Friends.