Den 15. marts har Netflix premiere på serien Love, Death + Robots. Det er en antologi med 18 afsnit i alverdens forskellige animationsstilarter. Et fællestræk er dog, at de er ”short, sweet and lethal”, som de beskrives i traileren.

Det er blandt andre David Fincher, Fight Club, og Tim Miller, Deadpool, der producerer serien.

”Love, Death + Robots er mit drømmeprojekt. Det kombinerer min kærlighed til animation og fantastiske historier,” udtaler Miller.

”Midnatsfilm, tegneserier, bøger og magasiner med fantastisk fiktion har inspireret mig i årtier, men de blev opfattede som randkultur og forbeholdt de nørder, som jeg var del af. Jeg er så f****** begejstret for, at det kreative landskab endelig har ændret sig så meget, at voksen-animation er blevet del af en større kulturel samtale.”

For ti år siden drømte David Fincher om at lave en animeret antologi-serie baseret på magasinet Heavy Metal, som blev filmatiseret første gang i 1981 og siden i 2000. Dette bliver måske en slags erstatning – selv om det jo også kunne være fedt, hvis Heavy Metal igen blev til film.

De 18 afsnit passer på mindst én af tingene i titlen, og de er skabt af forskellige animatorer fra hele verden: Det er meningen, at de skal udforske racisme, krig, fri vilje og menneskets natur ved hjælp af sci-fi, fantasy og alt muligt andet.

Afsnittene varer mellem fem og 15 minutter, så de skulle være lige til at binge i en sanselig strøm, når der er premiere på Netflix den 15. marts.