Om Stegelmann

Stegelmann er et website med artikler, video og podcast om alt det særeste og mest vidunderlige fra den kulørte kulturs verden. Her dyrker vi det, vi elsker – alt det mærkelige, spændende og fascinerende – alt det, vi fylder vores ynkelige, forrygende liv med.

Her er der være plads til alt det, der ikke er med i mainstream-medierne.

Redaktør og udgiver: Jakob Stegelmann

Mød skribenterne

Avatar photo

Christopher H. Andersen

ELSKER LEGETØJ

Christopher er passioneret legetøjskender, men også ekspert i alle afkroge af kulørt kultur og samleri, herunder film, som han især holder af at se på VHS… Han lavede serien Legetøjszonen i Troldspejlet og er den ene af trekløveret Daarligdommerne.

Ida Rud

Fantasyfan - hva' fan er du?

Så Star Wars som femårig. Så var skaden sket. Desuden dybt afhængig af filmmusik. Spiller derfor keyboards i SPEkTR, der laver musik til film, der ikke findes endnu.

Avatar photo

Jakob Stegelmann

REDAKTØR OG UDGIVER

I 1980 startede jeg Så Er Der Tegnefilm og i 1989 Troldspejlet. Men jeg har jo dyrket alle emnerne siden barndommen. Har en svaghed for det obskure, det sære og det oversete - alt det, dette website handler om. Jeg tager tingene meget alvorligt. Og dog.

Avatar photo
Avatar photo

Troels Møller

ELSKER SPIL

Troels har anmeldt spil på Troldspejlet i årevis, men er udover sin spilerfaring også stor kender af action- og scifi-film. Han har også en svaghed for musicals - og så piner han ofte sig selv med dårlige film - som han taler om i podcasten Dårligdommerne.