Filmen hedder Deathstalker and The Warriors from Hell. Den er fra 1988 og er den tredje film i Roger Cormans sydamerikanske action-fantasy-serie Deathstalker. Sword and sorcery, når det er bedst! En film, Planet X for længst har taget til sig, men som vi har prioriteret netop nu. Den kvindelige hovedrolle – som tilmed er en dobbeltrolle – spilles nemlig af selveste Carla Sands (som dengang hed Carla Herd), en succesrig forretningskvinde, som præsident Trump i september måned nominerede til amerikansk ambassadør i Danmark. Det skal lige godkendes af kongressen, men det anses for at være en ren formalitet.

Noget tyder derfor på, at vi snart kan byde velkommen til en ægte Planet X-stjerne her i Danmark, og vi håber selvfølgelig på, at vi kan lokke hende til at gæste vores podcast og fortælle om denne fabelagtige film. Den får ganske vist kun 2.5 i imdb-karakter, men netop i dette luftlag føler vi os hjemme.

Deathstalker and the Warriors from Hell er et lille fantasymesterstykke med klare mindelser om Conan. Ubestemmelig middelalder, magi, hed kærlighed og masser af kampe. Virkelig mange!

Så lyt gerne med, når vi – Christian Volfing og Jakob Stegelmann – gennemgår mesterværket minutiøst og især konstaterer – og her er vi helt alvorlige – at den kommende ambassadør ikke havde behøvet at droppe skuespilfaget. Hun er helt perfekt!


FAKTA

Deathstalker and the Warriors from Hell (1988)

Instruktør: Alfonso Corona

Hovedroller: John Allen Nelson, Carla Herd, Thom Christopher

86 min.

Filmen fås desværre ikke på noget videoformat for tiden, med mindre man kan leve med en udgave fra Mystery Science Theater 3000, som fås hos Laserdisken men så skal man finde sig i at høre nogle fjolser på lydsiden, der gør sig morsomme på mesterværkets bekostning. The nerve!