Som bekendt blev tegneserieselskabet Millarworld opkøbt af Netflix i 2017. Derfor kunne vi blandt andet opleve det lidt mærkelige, at streaming-giganten udgav en fysisk tegneserie, nemlig The Magic Order, der er skrevet af Mark Millar.

Det er tanken, at historien om de gangsteragtige troldmandsfamilier skal udkomme som live-action også, men i mellemtiden har Netflix kastet sig over at filmatisere en anden af Mark Millars historier: Reborn.

Den handler om 80-årige Bonnie Black, der dør. Men hun lever videre i et efterliv på Adystria, en magisk verden med monstre og drager. Det gode kæmper mod det onde i en evig kamp, og Bonnie møder gamle venner og elskere – men ikke hendes mand, der døde før hende. Sammen med sin far begiver hun sig ud på en voldsom færd for at finde ham.

Prominent producer – og måske hovedrolle

Instruktøren bliver Chris McKay, der også har instrueret The Lego Batman Movie foruden net-serien Robot Chicken, hvilket tyder på, at det bliver med masser af humor.

Sandra Bullock, der lige nu nyder ekstrem succes med den omdiskuterede Netflix-film Bird Box, som Susanne Bier har instrueret, bliver producer på filmen, og hun er også i tale til at skulle spille hovedrollen som Bonnie Black.

Om det ender sådan, og hvornår filmen får premiere, er der endnu ikke noget nyt om, men Millar-tegneserier har tidligere fået fabelagtige filmatiseringer, blandt andet Logan, Kick-Ass og Kingsman.

Tegneserien kan blandt andet købes i Faraos Cigarer.