Troels Møller ser sit ret omfattende gamer-udstyr i nyt lys: Bogstaveligt talt.

I denne artikel-mini-serie gennemgår han de utallige muligheder for en del af computerspil-oplevelsen, der ikke normalt får den store opmærksomhed.

Her kommer sidste afsnit:

HOVEDTELEFONER

Der findes også forskellige hovedtelefoner med indbygget RGB lys, og de par jeg har tilgængelige er Razers PS4 sæt, Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headset der kan levere simuleret 7.1 surround trådløst, både fra din PS4 og PC. Det andet par er Logitechs G633 Artemis Spectrum der også levere 7. 1 surround direkte fra din PC, og har en hulens masse LED lys siddende.

Jeg har brugt Thresher sættet i et stykke tid nu, og det er fantastisk når man sætter det op med Playstation konsollen. Surround-effekten er overbevisende, og bas’en fyldig uden at overtage hele lydbilledet. Desværre kan man ikke sige det samme om PC kompatiliteten, for hér falder det lidt fra hinanden. Lyden mangler bund og surround-effekten virker ikke ordentligt. Hvorfor lyden ikke er præcis den samme, kan muligvis være fordi at PS4’en bliver tilsluttet via et optisk kabel, mens PC’en skal tilsluttes via USB.

Logitechs G633 løsning er hovedsagligt til PC, men her er lyden også vanvittig god. Det er ikke så ofte at jeg kan holde ud at lytte til musik via et par gaming høretelefoner, men det kan man sagtens med disse. Det lyder fremragende både i toppen og i bunden, men det er i spillene at headsettet kommer til sin ret. En tur på Battlefield 1 slagmarken med de her på ørene, ja så er det nærmest som var man der selv. Desværre, i hvert fald for mig, er headsettet vildt ukomfortabelt at have på. Efter kort tid, gør de ondt på mit hoved, og mine øre havde det heller ikke godt. Det er virkelig ærgerligt, for jeg er ret vild med resten, selvom de nok aldrig vinder en designpris.

Er man på jagt efter et godt RGB gaming headset til PC, ved jeg at Corsair lige har udgivet deres Void Pro RGB som har fået glimrende anmeldelser.

Corsair Void Pro RGB

Kan man leve (næsten) uden RGB, kan jeg varmt anbefale Sennheisers PC 373D. De er dyre, og kan kun tilsluttes via USB, men lyden er helt latterlig god.

Sennheiser PC 373D

Det her er bare toppen af isbjerget, for der findes så uendelig meget mere gaming hardware, der har RGB indbygget. Jeg har desuden hørt gode ting om Cooler Masters MasterKey keyboards, som jeg bliver nødt til at have fingre i – for der er på en eller anden måde tændt en ild i mig, som kræver flere (unødvendige) LED strips, fans, keyboards, mus, headsets mm. til mit perfekte setup.