ympGEpuSbGg

De er erfarne gamere (påstår de), men de får deres sag for, når de står overfor et ægte gammelt 8- eller 16-bits-spil, hvis skabere ikke har tænkt sig, at man skal gennemføre. Nogensinde.

Mød de to dumdristige retrogamere Christopher Andersen og Troels Møller i StegelCast, når de til Jakob Stegelmann fortæller om den nye serie youtube-videoer, hvor de frivilligt lader sig ydmyge.

I de første videoer prøver de Batman Forever fra 1994 og Chrystal’s Pony Tale fra 1995. En filmlicens af den mest irriterende dårlige type – og et hestespil med lidt magi, der sikkkert har været tænkt til pigerne, som jo ikke spillede spil…dengang.

Lyt med, når de deler deres frustrationer og vi taler om retrospil generelt. På vores youtubekanal ligger videoerne, og vi er allerede i gang med flere.

Hvilke spil skal vi spille? Kan du et umuligt gammelt 16 bits (eller 8 bits) spil, som fortjener at blive genstartet? Skriv til os!

FAKTA

16 BITTER er en ny serier videoer med Christopher Andersen og Troels Møller, der forsøger at spille gamle, umulige retrospil.

De første to er

BATMAN FOREVER

udgivet af Acclaim

og

CRYSTAL’S PONY TALE

udgivet af Sega