ympGEpuSbGg

16-Bitter har premiere, og det første spil er Batman Forever. I filmen var det Val Kilmer der spillede den kappeklædte korsfarer, og her i Super Nintendo versionen fik vi lov til selv at trække i dragten og bekæmpe Gothams mange skurke.

Desværre kunne vi godt have brugt en manual! Styringen er ved første øjekast rimelig ligetil, men der går ikke længe før spillet beder en om at gøre ting som at bruge sin grapling hook og andet, som altså ikke er så lige til. Det endte i hvert fald i stor frustration for os.

Se med når Troels og Christopher gør deres allerbedste for at finde ud af hvordan man kommer op igennem huller i loftet, og ned gennem huller i gulvet (noget som ikke burde være så svært) uden at smadre joypad’et.

Joel Schumacher sagde for nylig undskyld for sin instruktion af Batman-filmen Batman & Robin. Acclaim burde gøre det samme for Batman Forever-spillet.

 

FAKTA

16 BITTER er en ny serier videoer med Christopher Andersen og Troels Møller, der forsøger at spille gamle, umulige retrospil.

BATMAN FOREVER udkom i 1995, og er udgivet af Acclaim. Vi spiller SNES versionen.

Spillet er baseret på filmen af samme navn, som blev instrueret af Joel Schumacher og Batman blev spillet af Val Kilmer. Skurkene Ridler og Twoface blev spillet af henholdsvis Jim Carrey og Tommy Lee Jones.