Folk ævler hele tiden om, hvor dygtig en method actor Christian Bale er. Ja ja, så taber han sig lidt til The Machinist og tager en masse kilo på til rollen som Dick Cheney i Vice. Og når Gary Oldman transformerer sig til Churchill i The Darkest Hour er der ingen ende på rosen.

Men hvis der er én skuespiller, der fortjener endnu mere anerkendelse for den måde, han forsvinder ind i sine roller – er det Ryan Reynolds.

Den populære skuespiller er snart aktuel som den lille gule Pikachu i Pokémon Detective Pikachu, og i ny video fortæller han, hvad det betyder for hans liv, når han i et helt år bliver til sin rolle. Han tager det så seriøst, at det har store konsekvenser, ikke kun for ham selv, men også for hans familie. Blake Lively, hans hustru, medvirker også i videoen, og det er hårdt at se, hvor kølig hun er over for ham, fordi han ikke kan adskille sig fra sin kunst. Det er et stort offer, han laver, men er det ikke det værd?

Spøg til side, Ryan Reynolds er mange ting, men tydeligvis ikke en method actor. Han er dybt selvironisk: han elsker tilsyneladende at tage pis på sig selv. Post credit-scenerne fra Deadpool 2, hvor han gør grin med sine egne tidligere roller fra Green Lantern og X-Men Origins: Wolverine er den films højdepunkt!

Det er prisværdigt, hvor dedikeret han er til at promovere sine film og de ting, han er involveret i – for eksempel var han for nyligt også ude med en video sammen med Hugh Jackman, hvor de hver især lavede reklame for den andens produkt, henholdsvis gin og kaffe.

Takket være Ryan Reynolds, er Pokémon Detective Pikachu gået fra, hvad der på papiret lød som en temmelig pjattet film, baseret på computerspillet af samme navn (som dog var virkelig godt), til pludselig at være én af de film, mange af os ser rigtig meget frem til. Og det er især takket være Reynolds, der med karisma og humor gør det til noget særligt, også selv om han denne gang blot lægger stemme til, og ikke fysik.

Filmen har dansk premiere den 28. juni.