Det bliver en usædvanlig dag – på Brandts i Odense 26. januar. Det begynder kl. 13, og fortsætter hele eftermiddagen. Vi holder Science Fiction Collectors Day som et sær-arrangement i anledning af Brandts’ fantastiske sci-fi-udstilling Into the Unknown. Brandts lægger hyggelige lokaler til – og vi inviterer alle samlere af sci-fi legetøj, modeller, figurer, sære objekter, dragter og andet godt til at være med og vise os og hinanden, hvad de har.

Og så krydres det hele med et spændende program i løbet af dagen.

For når man elsker stjernekrig, rumrejser og alle slags science fiction-eventyr, er det naturligt for mange af os at ville eje strålepistoler, robotter og modeller af rumskibe selv. Og den hobby er med tiden vokset sig så stor, at det er mere end sjovt legetøj. Det er samlerobjekter, og det er alvorlige sager.

Men det er jo stadig sjovt, og det er denne glæde ved sci-fi-legetøjet og den fantasifulde merchandise, vi hylder i dag.

Jakob Stegelmann er vært på dagen, hvor du blandt andet kan møde legetøjsekspert Christopher Leo Andersen og høre komiker og sci-fi-samler Jonas Schmidt fortælle om sine samlerobjekter og sin store begejstring for sci-fi-universer.

Her er programmet:
kl. 13.00 – 13.30: Velkomst og præsentation v/ Jakob Stegelmann.
kl. 13.30 – 15.00: Tag en kop kaffe og et kig på de mange science fiction samleobjekter. I kan stille spørgsmål til Jakob Stegelmann og legetøjsekspert Christopher Leo Andersen.
kl. 15.00 – 15.15: Opsamling på 1. runde af udstillingen. Fremvisning af enkelte objekter med spændende historier v/ Jakob Stegelmann og Christopher Leo Andersen.
kl. 15.15 – 15.30: Komiker og sci-fi samler Jonas Schmidt fortæller om unikt sci-si legetøj og sine helt specielle sci-si ting.
kl. 15.40 – 17.00: Tag en kop kaffe og et kig på de mange science fiction samleobjekter. I kan stille spørgsmål til Jakob Stegelmann og Christopher Andersen.
kl. 17.00 – 17.30: Opsamling og afslutning v/ Jakob Stegelmann.

OBS! Sådan deltager du som samler:

Da der er begrænset antal pladser til samlere, skal du sende et billede af din samling samt et par ord om den til live@jsffilm.dk senest den 7. januar 2019.

Så udvælger Brandts i samarbejde med Jakob Stegelmann hvem, der får lov til at vise sin samling frem på Sci-Fi Collectors Day den 26. januar 2019. Vi giver besked til de udvalgte senest den 11. januar. Det er gratis at deltage som samler. Vi stiller borde op til at fremvise samlingen på.