Lige siden det kom frem at Sonic ville få sin helt egen, stort opsatte Hollywood film, har fans været nervøse. Den nervøsitet blev afløst af afmagt og vrede, da de første billeder dukkede op af det højt elskede pindsvin – for han lignede rent ud sagt ikke den Sonic vi kender og elsker.

Øjnene er for små, hovedet er for lille, kroppen er for lang og så har filmskaberne givet Sonic et overraskende tandsæt, som ærligt talt ikke ser ud som om det hører hjemme i hans mund.

Denne sidste trailer, hvor disse billeder kommer fra, virker da også som dråben der har fået Internet-glasset til at flyde over. Fans verden over, har i hvert fald sørget for at skaberne Paramount og Blur Studio ved at den er helt gal.

Og nogle gange hjælper det faktisk at råbe højt, for instruktøren har nu meldt ud at designet af den blå helt, vil blive lavet om inden filmen kommer i biografen.

Det er en ret voldsom vending, men en forståelig handling udfra alt det brok som har fyldt Twitter, Youtube og alle de andre SoMe kanaler traileren ligger på.

Faktisk har Edward Pun, en tegner fra spilstudiet Sucker Punch, allerede lavet et såkaldt mockup, på hvordan han synes Sonic bør se ud.

Puns version er i hvert fald mere tro mod original materialet, men om det er den vej filmstudiet ender med at gå, er ikke til at vide. Forhåbentlig ser vi snart hvordan deres nye Sonic version kommer til at se ud, så alle de hardcore Sonic fans, igen kan sove trygt.

Sonic the Hedgehog

Instruktør: Jeff Fowler

Hovedroller: Ben Schwartz, James Marsden, Jim Carrey, Neal McDonough

Premiere (måske) den 7. november 2019