Der har længe været rygter om en film om Sonic the Hedgehog, og nu sker der for alvor noget.  James Marsden, som spillede Cyclops i de første X-men film og pt. er aktuel i tv-serien Westworld, er tilknyttet projektet. Om han skal spille Sonic, Dr. Robotnik eller noget helt tredje er endnu uvist.

Efter planen kommer filmen i biografen i efteråret 2019.

Meddelelsen om, at Marsdens medvirken i den kommende Sonic-film er næsten ligså epokegørende som beskeden om, at der kommer en Puma-sko med pindsvinet. Så den bringer vi her, som eksempel på noget af det merchandise, man ikke kan undvære.

Det er dog ikke så epokegørende endda: det er nemlig ikke første gang, at en skofirma allierer sig med et kendt univers og laver en tematiseret sko. F.eks. har Adidas samarbejdet med Lucasfilm om en serie sko med Boba Fett, R2D2 og Jabba the Hutt tema.

Adidas Boba Fett ZX800

Men nu har SEGA altså snakket sammen med PUMA, om at lave en sko inspireret af SONIC THE HEDGEHOG, og man må sige at det ser ud til at de har ramt plet. Så er spørgsmålet bare om hvor stort oplaget bliver, forhåbentlig ikke så lavt, at der bliver rift om dem.

Herunder ses traileren for den nye sko, men ifølge den pressemeddelse vi har fået, er det kun en af de to modeller som udkommer i denne måned.


Sonic the Hedgehog kunne første gang opleves i spillet af samme navn, fra 1991.

Det lille blå pindsvin er resultatet af et tæt samarbejde mellem SEGA Japan og SEGA USA.

Vi kan varmt anbefale det næsten nye Sonic Mania, som er en ren kærlighedserklæring til de originale Sonic spil.