Fans af tegneserier spærrede øjnene op, da Netflix sidste år annoncerede, at de ville udgive en fysisk tegneserie; nemlig Mark Millars The Magic Order, der er udkommet i et begrænset fysisk opslag med seks hæfter, men dog også har været tilgængelig til at læse digitalt via ComiXology.

Nu har Millar og Netflix klar med endnu en tegneserie, der lyder fed; denne gang en sci-fi komedie med to kvinder i hovedrollen.

Sci-fi med tjubang og ballade

Space Bandits handler om Thena Khole og Cody Blue, to af universets mest eftersøgte forbrydere. De driver et syndikat, der laver kup i hele galaksen. Men makkerparret bliver forrådt af deres team, og derefter handler det kun om én ting for de to: hævn.

”I en verden med massevis af superhelte og dyster, regnvåd dystopisk sci-fi, mangler der sjov og tempofyldt sci-fi. Jeg vil gerne kombinere det alt sammen i en hæsblæsende historie,” siger Mark Miller.

Det bliver italienske Matteo Scalero, der skal tegne historien, og han har tidligere illustreret Daredevil, Black Science, Pathfinder og meget mere.

Udover The Magic Order har Netflix og Millarworld blandt andet også udgivet tegneserierne Sharkey the Bounty Hunter og Prodigy, sidstnævnte bidrog til historien fra Netflix-filmen fra 2017 af samme navn, der dog ikke har været tilgængelig i Danmark.

Først bind af Space Bandits er i butikkerne 3. juli 2019, og den vil også kunne læses digitalt på blandt andet Image Comics app’en og ComiXology.

Forsiden til venstre er tegnet af Matteo Scalera, forsiden til højre af Howard Chaykin