”Min ultimative drøm er at lave flere Conan– og Terminator-film. En efterfølger til Strømer i børnehaveklassen ville være fantastisk.”

Sådan sagde Arnold Schwarzenegger engang til sin ven Stan Lee, der døde i november sidste år.

I et interview med The Hollywood Reporter genkalder Schwarzenegger sig, hvordan Stan Lee fortalte, at han virkelig nød Kindergarten Cop (filmens originaltitel), og at det var tydeligt, at skuespilleren havde haft det sjovt med børnene – i filmen bliver de undervist af en politibetjent, der er undercover.

Kort tid efter ringede han tilbage til Schwarzenegger og spurgte, hvordan han ville have det med det, at han lavede en animeret tv-serie i stil med Kindergarten Cop – denne gang var læreren bare en tidligere superhelt, der skulle undervise superbørn på fem år.

Schwarzenegger var åbenbart glad for idéen, for inden længe kommer Stan Lee’s Superhero Kindergarten. Den handler om Arnold Armstrong, som engang var superhelten Captain Courage – men han var nødt til at opgive sine kræfter for at vinde over sin nemesis Dr. Superior. Men da nogle børn sidenhen får superheltekræfter, bliver han deres underviser.

”Jeg skal lære dem om alt. Lære dem om sundhed og fitness, om at man ikke skal mobbe og holde andre udenfor, og hvordan man skal sætte mål for sig selv. Man skal bruge sin kræfter for det gode, ikke det onde,” fortæller Schwarzenegger.

Det lyder lige lovligt politisk korrekt, men serien er færdigskrevet af Fabian Nicieza, der var med til at skabe Deadpool, så forhåbentlig vil noget af den uhøjtidelige humor smitte af på serien.

Ifølge selskabet Genius Brands var det Stan Lees sidste projekt, og der vil være en cameo med den elskede tegneserieskaber i hvert afsnit.

Der er endnu ikke nogen premieredato for serien.