Så er der en ny Stegelcast, hvor Ole Knudsen er kommet forbi og vi sammenligner en stak gode ting.

Ole fortæller om det gamle tegneserie-humor-blad KYSTBANE KOMIX, de udkom fra 1981-83 med stærkt grænsesøgende tegninger og tekst – både udenlandske og danske.

Så har Jakob en bog om Gøg & Gokkes live-optrædender, bl.a. dem i Danmark 1947. For da deres filmkarriere begyndte at svigte fik de et kæmpecomeback på scenen i både Danmark, England, Frankrig og mange andre steder.

Ole fortæller om en dansk bog, der snart bliver til Netflix-serien Against the Ice. Farlig Tomandsfærd, skrevet forfatteren, skibsføreren og polarforsker Ejnar Mikkelsen, der for øvrigt også var inspektør på Østgrønland.

Så har Jakob endelig fundet The Beast With Five Fingers på DVD, som han så første gang på super 8 i uddrag. Se mere om det her.

Ole er blevet fascineret af den engelske skuespiller og musiker Anthony Newley (kendt fra musikken til den oprindelige Charlie & Chokoladefabrikkren). Især hans mærkelige tv-serie The Strange World of Gurney Slade (1960), som er kommet på dvd.

Og til sidst har Jakob en engelsk film 1959, der fascinerede ham – og som ligger på Youtube. Den hedder Sapphire og er en krimi – med et overraskende indhold om racisme i England i 50’erne.