Ole Knudsen og Jakob Stegelmann er tilbage i studiet efter sommerferien med fem gode ting.

Med en vis overvægt på emner fra det vilde vesten. Men vi starter med sci-fi – Duncan Jones følger sine to film MOON og MUTE op med et kæmpemæssigt tegneseriealbum, som Ole selvfølgelig har købt i en deluxe deluxe sjælden udgave – eller rettere, støttet…

MADI: (tegneserie af Duncan Jones og Alix de Campi)

Jakob har herefter fundet en ny udgivelse med pulpnoveller af LEIGH BRACKETT, aka Queen of the Space Opera. Og de er fantastiske. Brackett er udover sine bøger især kendt for manus til filmene Rio Bravi og The Empire Strikes Back.

Ole har for nylig kastet sig over en ægte lommewestern fra dengang kioskerne var fyldt med dem. En af stjernerne var Walt Slade, som vi fortæller om…. med indlagt oplæsning!

På den digitale bogapp FREE BOOKS har Jakob fundet en spændende, meget tidlig post-apokalyptisk sci-fi-roman fra 1912 af selveste Jack London (kendt fra Ulvehunden).

Og så vi har sammen set en rigtig cowboyfilm med helten Johnny Mack Brown. Den hedder Crossed Trails og er fra 1948, instrueret af Lambert Hillyer. Vi har set den på dvd, den er en del af Monogram Cowboy Collection nr. 10.