Lettere forsinket kommer her en ny episode, som vi optog sidste år og ikke fik gjort klar til udgivelse. Ole Knudsen og jeg ser på ting og sager fra vores samling af film, bøger og tegneserier – og vi begynder med James Bond, som Ole er begyndt at lytte til som lydbog, på engelsk – det gør han på Amazons Audible. Og den, der har overrasket ham mest er You Only Live Twice, for den har en meget mærkelig handling.

Jakob har fundet en tegneserie med Tarzan, der falder lidt udenfor de klassisk Tarzan-serier. Den er nemlig dansk, eller dansk skabt, af redaktør/forfatter Henning Kure og flere danske tegnere. Den kom i starten af 90’erne, og kun på engelsk – fra Malibu Comics. Og den er god!

Anna en fattig piges eventyr er også en slags tegneserie, men på en noget anden måde. Den har Ole med, og den er der delte meninger om (Jakob er ikke sikker på, at han deler Oles begejstring)

Stor begejstring er der dog i hele studiet for en gammel billedbogsudgave af Disneys Julemandens Værksted. Det afføder en del Disney-snak, også om juleshowet….

Og så har vi sammen set en engelsk kriminalfilm fra 1964, instrueret af Jim Connoly og med Peter Vaughan i hovedrollen som forsikringsdetektiv. Den kunne vi godt lide.