Jeg har længe gerne ville revitalisere Stegelcast, så vi også udkom med video på youtube. Og nu er det lykkedes. Ideen er den samme – jeg mødes med mine venner – eller mine venner mødes med hinanden – og snakker om ting, vi elsker og som vi synes, verden skal høre om. Det er jo ikke sikkert, at verden deler vores synspunkt, for hverken min eller mine venners smag er den bedste….

Den første udkommer i dag, og man kan så vælge om man vil se det med video på youtube – eller bare høre det som før i podcastudgaven.

Første episode handler om den lidt glemte næsten-superhelt DOC SAVAGE, og især den helt specielle filmatisering, han blev udsat for i 1975, oh som Christopher Leo og jeg har set på dvd.

Der er meget ved DOC SAVAGE, som så dagens lys i 1933, der minder om de første superheltes universer – og Stan Lee har da også nævnt, at DOC var en stor inspiation for ham, da han søsatte de mange nye Marvel-helte i 60’erne.

Så han er jo et oplagt tema: Håber vil se eller lytte med i den første STEGELCAST i det nye format.

Jakob og Christopher har set filmen om “næsten”-superhelten, Doc Savage.

Kommende gæster er Ole Knudsen, Benjamin Stegelmann, Troels Møller og mange flere, og vi regner med at udkomme engang om ugen indtil vi løber tør for emner (og tid – det her er, som alle Stegelcast indtil videre, ganske gratis og uhonoreret).