For første gang i 2019 har Ole Knudsen og jeg sat os sammen og fundet en stak sære, glemte og mærkelige tegneserier frem. Det er med andre ord blevet tid til endnu en Lost Comics.

Det er en klassisk blandet landhandel – som består af følgende kulturperler:

TINTIN PÅ SKATTEJAGT

Meget uofficiel og helt sikkert rettighedskrænkende (skynd dig at se på billedet inden Moulinsart (Tintins meget ivrige ejere) beder os om at fjerne det!)

Det er en falsk Tintin, bygget over spillefilmen TINTIN PÅ SKATTEJAGT. Vi taler også om en anden falsk Tintin, hvor amatør-fans har rentegnet TINTIN OG ALFABETKUNSTEN, som Hergé aldrig nåede at gøre færdig.

MUMITROLDENE

Faktisk er noget af det bedste ved Tove Janssons Mumitroldene den tegneserie, hun og senere hendes bror tegnede til engelske aviser!

BUCKY BUG

Hvem kender Bucky Bug? Ikke mange, men han var faktisk hovedperson en række Disney-tegneserier fra 1932 og senest i 2012. Men – meget sjældent.

NAUSICAA

Filmen om Nausicaa er den første rigtige Miyazaki-film. Han lavede selv mangaen, som filmen bygger på.

FUTURAMA COMICS

Hvis man har abstinenser efter flere Futurama-afsnit, er tegneserien en ret god hjælp!

SHERLOCK HOLMES AF STORM P.

Robert Storm Petersen var udover at være en fremragende tegner og humorist også stor Sherlock Holmes fan. Det her er en nylig genudgivelse af hans kortlivede og ret sære Holmes-tegneserie.