Vi har endnu engang sat os i studiet – Ole Knudsen og undertegnede – for at vise hinanden ting vi har fundet – og som vi synes fortjener lidt kommentarer.

I dag starter Ole med en film fra 1969, en syret, sort komedie med Ringo Starr og Peter Sellers i hovedrollerne. Hvem kan huske The Magic Christian?

Vi kommer derfor også ind på den auktion, der i sin tid blev holdt over mange af Ringos ejendele, for Ole købte nemlig ingenting på auktionen, bortset fra kataloget.

Derefter er Jakob glad for sit gensyn – på blu ray – med en af verdens mest populære film, Ørneborgen (Where Eagles Dare) fra 1968. En absurd actionfilm med store stjerner (Clint Eastwood, Richard Burton) og et vildt plot opdigtet af den tids store bestseller-forfatter Alistair MacLean.

Fra musikkens verden er der nyt fra Alice Cooper, hvor Ole selvfølgelig har investeret i en deluxe udgave af det nye album med rigtig meget mere eller mindre ubrugeligt bonus-halløj. Den hedder Detroit Stories.

Et trist indslag i denne episode er snakken om brødrene Mik og Ulrich Breuning som begge er afgået ved døden for kort tid siden. Mik nåede kort før sin død at udgive tegneserien Rosen & Tornen – og Ulrich var jo kendt som en af de store filmformidlere og en livslang fan og formidler af Gøg & Gokke.

Vi slutter med et bogværk om Køer. Ja, det er seriøst – men lyt til Oles argumentation for at dette to-binds-værk af Anton Raundahl er værd at læse.