Kevin Conroys Batman, Rob Paulsens Raphael og Cal Dodds Wolverine er stemmer, der har været med til at gøre de animerede figurer stærke og troværdige. Men skuespillerne har aldrig været med i skabelsen af de personer, de har levendegjort.

Så nu gør de oprør – ikke ved at svigte deres hverv – men ved at starte på en frisk med en helt ny gruppe animerede helte, som de både kan skrive, producere og – selvfølgelig – indtale.

Det nye projekt hedder The Gang’s All Here. Hovedpersonerne er en gruppe dyr, der arbejder som skuespillere, så det er samtidig tænkt som satire over underholdningsindustrien. Måske tilmed selvbiografisk?

Ideen kom dog ikke fra de tre skuespillere, men fra journalist og manusforfatter Byron Burton, der efter sigende passede Rob Paulsen op ved en fan convention og pitchede ideen for ham.

Og nu er gruppen så samlet, og de håber, at deres berømmelse blandt fans kan skubbe projektet videre i systemet. Kevin Conroy kalder det “enestående”, at han for en gangs skyld er med så tidligt i processen, og han har været med til også at rekruttere den erfarne instruktør Andrea Romano, kendt for sin instruktion af stemmerne til utallige serier – helt tilbage til den oprindelige DuckTales. Hun skal sammen med de tre stjerner være med til at skabe et lydspor udover det sædvanlige.

  Cal Dodd er især kendt for stemmen til Wolverine

 

 

Men hvilke figurer skal de så spille? Her er hvad Hollywood Reporter kan berette:

Kevin Conroy er superhunden Barkley

Andrea Romano, som altså både skal spille og instruere, er hans kvindelige side-kick Meryl

Cal Dodd spiller en gris, der er kommandosoldat:  Sgt.Snout. Han får også en rolle som en jærv (wolverine), en hilsen til hans mest kendte rolle.

Rob Paulsen spiller vortesvinet Patches, der er tænkt til at minde lidt om Christopher Walken.

Det lyder jo spændende. Producerne i Hollywood plejer at sige, at det er “de gale, der overtager galeanstalten”, når skuespillere finder på den slags. Men det behøver jo ikke at være negativt, tværtimod.

Vi opdaterer her, når der kommer nyt om projektet.

 

FAKTA

The Gang’s All Here (201?)

Udvikles af Rob Paulsen og Byron Burton

Instruktør: Andrea Romano

Hovedroller: Kevin Conroy, Rob Paulsen, Cal Dodd.

Ingen producent tilknyttet endnu.