Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg synes, at fantasyfilmen Willow er et mesterværk. Den er en forrygende fortælling om den søde Willow, der har magiske evner, og som forlader sin lille familie for at bringe babyen Elora Danan, der er prinsesse, til sikkerhed – med alskens farer og den onde dronning Bavmorda efter dem.

Derfor er jeg begejstret for nyheden om, at Ron Howard, der instruerede Willow – og Cocoon, Apollo 13, Frost/NixonGrinchen og sidste års film om Han Solo – forhandler med Disney om at lave en serie om Willow til Disney+.

Hovedrolle bekræftet

Sammen med Jonathan Kasdan, der var manuskriptforfatter på Solo, er Ron Howard i gang med at udvikle en efterfølger.

”Faktisk har George Lucas altid talt om muligheden for en Willow-serie, og jeg tror, det vil være stort og mere intimt og bygget op omkring Willows figur  og nogle af de andre. Jeg synes, Jon Kasdan har en inspirerende tilgang til serien, og det kan blive rigtig, rigtig fedt,” siger Howard i MTVs podcast Happy Sad Confused.

Filmens hovedrolle blev som bekendt spillet af mageløse Warwick Davis, og Howard bekræfter, at skuespilleren er med på det nye projekt.

”Warwick er så cool og venlig. Han er sådan en god skuespiller, og jeg håber virkelig, vi får mulighed for at se en moden Willow.”

Herfra krydses der fingre for, at projektet bliver realiseret på Disney+, der blandt andet vil streame Star Wars-spinoff serien The Mandalorian, der har premiere 12. november i år.